Nederland: +31 (0)40 2012636
België: +32 (0)11 555520
Beukers - Personenwagens

PERSONENWAGENS

Beukers is een allround schadeherstelbedrijf, waarbij u als klant al meer dan vijftig jaar centraal staat. Schade aan uw auto is al vervelend genoeg. U wilt daar het liefst zo weinig mogelijk van merken. Wij herstellen de schade aan uw voertuig vlot en vakkundig, zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken. Wij zorgen ervoor dat u snel weer op weg bent.

SCHADEAFWIKKELING

Om de afwikkeling van uw schade zo soepel mogelijk te laten verlopen, werkt Beukers samen met diverse verzekeringsmaatschappijen. Wilt u weten of wij ook een samenwerkingsverband met uw verzekeringsmaatschappij hebben? Neem dan even contact met ons op. Wij zoeken het graag voor u uit. 

MENS EN MILIEU

Mens en milieu zijn erg belangrijk voor de Beukers groep. Wij zijn dan ook trots dat wij beschikken over het certificaat Duurzaam Repareren. Bij het herstellen van schade proberen wij het milieu en de samenleving zo min mogelijk te belasten. Zo werken wij met watergedragen lakken, scheiden ons afval, recyclen thinner en  werken we, waar mogelijk, met gebruikte onderdelen. Kijk voor meer informatie op onze webpagina Mens & Milieu of op www.duurzaamrepareren.nl.

IN HET KORT

•    Veilig, vakkundig én duurzaam schadeherstel
•    Vier jaar garantie 
•    Wij verzorgen uw schadeafwikkeling 
•    Gratis E-bike tijdens reparatie van uw auto
•    Aangesloten bij A.A.S. Autoschade