Nederland: +31 (0)40 2012636
België: +32 (0)11 555520
Beukers - Personenwagens

MENS EN MILIEU

Mens en milieu zijn belangrijk voor de Beukers Groep. Daarom kiezen wij ervoor om te werken met de modernste en energiezuinigste technieken. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze medewerkers en natuurlijk voor u.

CERTIFICAAT DUURZAAM REPAREREN

De Beukers Groep beschikt over het certificaat Duurzaam Repareren, wat inhoudt dat wij bij het herstellen van schade het milieu en de samenleving zo min mogelijk proberen te belasten. Zo werken wij met watergedragen lakken, scheiden ons afval, recyclen thinner en  werken we, waar mogelijk, met gebruikte onderdelen. Daarnaast voeren wij spotrepairs en deelreparaties uit, waarbij wij niet het volledige onderdeel spuiten, maar slechts het beschadigde gedeelte van het onderdeel herstellen en spuiten. Ook is het vaak mogelijk om deukschade te herstellen zonder opnieuw te hoeven spuiten. Verder zorgen wij goed voor ons personeel. Wij voorzien hen van beschermende kleding en mondkappen, en zorgen dat ongewenste stoffen snel via onze afzuiginstallaties worden verwijderd.

ELEKTRISCH ENERGIENEUTRAAL

Bijna al onze vestigingen zijn voorzien van zonnepanelen, die samen een halve megawatt aan vermogen genereren. Dat stelt ons in staat om elektrisch energieneutraal te werken. Maar wij kijken verder. Zo introduceerden wij in 2012 de eerste 100% elektrisch aangedreven E-truck,  staat de eerste elektrische Beukers-auto inmiddels voor de deur en lenen wij u graag gratis een van onze e-bikes, als uw voertuig bij ons ter reparatie staat.

Kijk voor meer informatie over Duurzaam Repareren op www.duurzaamrepareren.nl.

IN HET KORT

•    Zorg voor mens en milieu
•    Milieuvriendelijke materialen
•    Certificaat Duurzaam Repareren
•    Elektrisch energieneutraal
•    E-bikes, E-cars en E-trucks!